×
Fubbie maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Hey jij daar! Hier kan je de app van Fubbie downloaden, Fubbie is (momenteel) enkel nog toegankelijk via onze app. Download hem snel en geniet van vele voordelen!


 • Windows
 • Mac
 • Log in Fubbie

  Wachtwoord/naam kwijt?
  FAQ
  Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

  Regels op Fubbie.nl

  Reglement van Fubbie.nl.

  Het reglement zijn huisregels waar iedereen bij Fubbie zich aan moet houden, wie zich hier niet aan wil houden is daarom niet welkom bij Fubbie.nl en kan zelfs verbannen worden.

  Dit zijn de regels van Fubbie.nl:

  • Je mag geen andere spelers pesten, lastigvallen of misbruiken en je mag je niet agressief of gewelddadig gedragen
  • Je mag geen scripts of software gebruiken om Fubbie te betreden, verstoren of te veranderen.
  • Je mag geen reclame maken voor websites zoals andere retrohotel.4. Je mag geen agressieve, seksuele (of seksueel getinte) of racistische content te plaatsen.
  • Je mag geen persoonlijke gegevens vragen, of deze proberen af te dwingen of te stelen.
  • Je mag geen onderdelen van de Website bezoeken, waar jij geen rechten voor hebt. Hierdoor is het dus ook verboden om in te breken.
  • Je mag geen wachtwoorden, Credits of meubels stelen van andere spelers, of websites maken en/of adverteren waarop andere spelers bestolen kunnen worden. (Dit is strafbaar en Fubbie kan hier juridische stappen voor ondernemen.)
  • Je mag niet spammen en/of te flooden op welke manier dan ook.
  • Je mag niet proberen een ruzie uit te lokken, ruzie te maken, iemand lastig te vallen of (uit te) schelden.
  • Je mag niet andere gebruikers aansporen om de regels te overtreden.
  • Je mag je niet voordoen als een Fubbie Medewerker.
  • Je moet je wachtwoord en persoonlijke gegevens geheimhouden.
  • Je mag je Fubbie-account nooit weggeven, verkopen of ruilen - of proberen je meubels te verkopen voor geld.
  • Ga met andere Fubbie spelers om zoals jij wilt dat anderen tegen jou doen.
  • Contact buiten Fubbie (behalve onze officiele discord groep) is op eigen risico. Indien je last hebt van iemand die herhaaldelijk om jouw gegevens vraagt, geef je deze aan.

  Waarom heeft Fubbie regels?

  Mensen komen bij Fubbie om te ontspannen, wat rond te hangen en om nieuwe vrienden te maken in een fijne, maar bovenal veilige omgeving. De bovenstaande regels helpen deze fijne en veilige omgeving te behouden.

  Wat moet ik doen als iemand de Fubbie regels overtreed?

  Als je ziet dat iemand de regels overtreed en je voelt je hier niet prettig bij, negeer deze Fubbie speler dan eerst door de negeer-functie te gebruiken. Hiermee kan je niet meer zien in jouw scherm wat diegene zegt. De negeer-functie gebruik je bij uitschelden, mild vloeken en allerlei andere dingen die je simpelweg niet prettig vind. Wanneer een gesprek daadwerkelijk beledigend, haatvol of racistisch is, of wanneer het bedreigend op je overkomt, klik dan op HELP rechts boven in je scherm. Je geeft de Fubbie speler dan aan bij een van onze Medewerkers, vervolgens verlaat je de ruimte of zet je de Fubbie speler alsnog op negeren.

  Wat gebeurt er als je de regels overtreed?

  De gevolgen als je de regels overtreed zijn dat je gewaarschuwd, weggestuurd of misschien wel een permanente blokkade op Fubbie krijgt.

  Waarom staat er soms als ik typ ''Verboden Woord’'?

  Dit is het taalfilter en zorgt ervoor dat vreemde woorden automatisch worden gefilterd. Het taalfilter haalt scheldwoorden en seksistische woorden weg nog voordat ze in je scherm kunnen komen. Ook namen van andere retrohotel worden geblokkeerd. Al deze woorden worden vervangen door ''Verboden Woord'' en dit werkt in heel fubbie.nl.

  Wat gebeurd er als ik de taalfilter van Fubbie omzeil?

  Dan weet je welk woord je niet mag zeggen bij Fubbie en loop je een grotere kans om verbannen te worden van fubbie.nl.

  Wat gebeurt er als ik meerdere accounts maak?

  Het aantal accounts wat je op Fubbie maakt is je eigen keus, maar als er wordt vast gesteld dat je er misbruik van maakt, bijvoorbeeld om een ander account meer credits te geven, of om mensen te scammen met een vals account word je zonder waarschuwing permanent verbannen. Dit geld ook als je het aantal online wilt manipuleren door met dubbel accounts in het hotel ingelogd te zijn.

  Mag ik als ik verbannen ben op een ander account inloggen?

  Als je verbannen bent is dat natuurlijk altijd met een goede reden, je hebt iets gedaan wat tegen de Fubbie Regels is. In de tijd dat je account verbannen is raden we het af om op een ander account online te komen, want als je op dat account ook verbannen wordt dan word je huidige account en het al eerder verbannen account allebei permanent verbannen. Daarom raden we je aan je verbanning af te wachten tot hij weer verlopen is, daarna kan je zonder problemen weer Fubbie.nl spelen.