×
Fubbie maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Hey jij daar! Hier kan je de app van Fubbie downloaden, Fubbie is (momenteel) enkel nog toegankelijk via onze app. Download hem snel en geniet van vele voordelen!

• Windows
  • Mac
  • Log in Fubbie

Wachtwoord/naam kwijt?
    FAQ
    Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

Cookie beleid van Fubbie.nl

In juni 2012 is er een nieuwe wet in werking getreden en daarom moeten we je informeren over de cookies die bij jouw bezoek aan Fubbie.nl kunnen worden geplaatst.

Wat is een cookie?

Cookies zijn kleine bestandjes die met pagina's van een website worden meegestuurd naar jouw browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox) en op de harde schijf van je computer worden opgeslagen, met de bedoeling dat jouw browser deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server terug zal sturen zodat jij bij een volgend bezoek aan Fubbie.nl als gebruiker wordt herkend. Bij het gebruik van Fubbie.nl kan door Fubbie, en/of door derden, informatie over jouw gebruik van Fubbie.nl en van andere websites worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies.

First en third party cookies

Bij het bezoeken van Fubbie.nl kunnen eigen cookies en cookies van derde partijen worden geplaatst. Eigen cookies zijn gemaakt door of voor Fubbie en worden door Fubbie op jouw computer opgeslagen en alleen Fubbie heeft toegang tot deze cookies en de informatie die door middel van de cookie wordt verzameld. Dit worden ook wel first party cookies genoemd. Zulke cookies worden door Fubbie bijvoorbeeld gebruikt om te zorgen dat je niet te vaak dezelfde advertentie te zien krijgt.

Cookies van derde partijen zijn gemaakt door of voor derde partijen, worden door derde partijen op jouw computer opgeslagen, en alleen derde partijen hebben toegang tot die cookies en de informatie die door de cookie wordt verzameld. Dit worden ook wel third party cookies genoemd.

Het is belangrijk om te weten dat Fubbie geen zeggenschap heeft over en/of kennis heeft van de inhoud en de werking van deze 'third party cookies'. Fubbie zal zich er voor inspannen dat er op Fubbie alleen advertenties van betrouwbare adverteerders worden geplaatst.

Weigeren en verwijderen van cookies

Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens je volgende gebruik van Fubbie.nl geen nieuwe cookies meer ontvangt. De wijze waarop verschilt per browser; raadpleeg eventueel de help functie van je browser. Daarnaast kun je de meeste cookies die bij gebruik van Fubbie.nl worden geplaatst, zowel individueel als collectief weigeren via www.youronlinechoices.com/be-nl/ Hier kun je ook zien welke van de genoemde cookies actief zijn op jouw browser. Hier staat per browser uitgelegd hoe je reeds op jouw browser geplaatste cookies kunt verwijderen.

Als je cookies weigert en/of verwijdert kan het gebeuren dat je niet gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van Fubbie.nl of dat je geen toegang hebt tot (onderdelen van) Fubbie.nl. Na het uitschakelen van cookies kun je overigens wel advertenties blijven zien.

Let op: het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en browser waarop je deze handeling uitvoert. Als je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet je de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig herhalen.

Als je gebruik wilt maken van cookies, zorg er dan voor dat je uitlogt indien je een openbare computer verlaat. Houd ook je wachtwoord geheim om te voorkomen dat anderen, zonder jouw toestemming, gebruik maken van jouw Fubbie-account

Wijziging van deze Verklaring

Fubbie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Cookie Verklaring. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden je aan deze Cookie Verklaring geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de geldende Cookie Verklaring op de hoogte bent.

Deze Cookie Verklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 November 2020.