×
Fubbie maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Hey jij daar! Hier kan je de app van Fubbie downloaden, Fubbie is (momenteel) enkel nog toegankelijk via onze app. Download hem snel en geniet van vele voordelen!


 • Windows
 • Mac
 • Log in Fubbie

  Wachtwoord/naam kwijt?
  Nieuwe moderators & ontwikkelaar sollicitaties?
  Fubbie heeft nieuwe moderatoren en is op zoek naar ontwikkelaars!

  Hoi lieve Fubbies!

  Wafel hier, met enkele updates!

  Nieuw moderatieteam <3

  Zoals jullie onwaarschijnlijk al gezien hebben, zijn er nieuwe moderatoren aangenomen op Fubbie. We willen graag Malix en Femmel. verwelkomen in ons team! Als je ze ziet in het hotel, geef ze dan een daverend applaus en wens ze succes!

  Ontwikkelaars gezocht!

  Om elke week leuke acties te houden (hint hint, het heeft met badges en je profiel te maken...) en hoe Fubbie eruit ziet, zijn we op zoek naar ontwikkelaars die mee willen helpen aan de vormgeving van Fubbie. Ben jij een krak in HTML, CSS, JavaScript of pixelen, dan kunnen we jouw expertise gebruiken op Fubbie! Geen ervaring met pixelen? Niet getreurd. Wellicht kunnen wij het jou aanleren!

  Wat we zoeken in een ontwikkelaar?

  • Je bent in het bezit van een fotobewerkingsprogramma (Photoshop, GIMP, Paint.net,.. Whatever floats your boat!) of hebt kennis van HTML, CSS of javascript.
  • Je kan creatief nadenken
  • Je werkt goed in teamsfeer en kan onder tijdsdruk presteren
  • Je kan goed nadenken over de algemene ontwikkeling op Fubbie

  Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel voor de functie van ontwikkelaar!

  Even afsluiten!

  Ik wil jullie namens het hele beheerteam ontzettend hard bedanken voor jullie activiteit op Fubbie! Fubbie bevat nog een aantal kleine foutjes, maar samen lossen we ze op. Ik wens jullie nog een hele fijne week toe en tot de volgende keer!