×
Fubbie maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Hey jij daar! Hier kan je de app van Fubbie downloaden, Fubbie is (momenteel) enkel nog toegankelijk via onze app. Download hem snel en geniet van vele voordelen!


 • Windows
 • Mac
 • Log in Fubbie

  Wachtwoord/naam kwijt?
  Welkom bij Fubbie!
  Het is zover Fubbie Versie 1.0 is een feit!

  Hallo liefste Fubbie's,

  Het is zover Fubbie Versie 1.0 is een feit!

  Na lang gewerkt te hebben aan versie 1.0 is het zo ver. Hij is klaar! Voor de mensen die denken dat versie 1.0 niet zoveel voorstelt, niets is minder waar. Versie 1.0 is een hele, hele grote update, Die Fubbie tot een nieuw niveau zal tillen!

   

  Wat kan ik verwachten van Fubbie?

   

  Fubbie versie 1.0 gaat een hoop nieuwe functies krijgen waar je als Fubbie speler veel plezier aan zal beleven. Welke functies dit zijn verklappen we nog niet, wel kunnen we zeggen dat het om meer dan 8 nieuwe functies gaat. Verder kan je een geüpdatete Fubbie-lay-out verwachten en als klap op de vuurpijl zal Fubbie.nl ook op je HTML5 gaan werken! Daarnaast zijn veel bestaande functies van versie 0.9 verbeterd en zijn er een hoop bugs uit gehaald. Kortom versie 1.0 wordt een hele grote update, zo groot zelfs, dat we durven te zeggen dat de update groter is dan van versie 0.8 naar versie 0.9 Versie 1.0 gaat alle vorige versies overtreffen en zal je helemaal verrassen. ;)

   

  Opening...

  Zo'n geweldige versie kan natuurlijk niet zonder een geweldig opening. De opening kan je verwachten op 02/11/2020 er zullen lives DJ’S zijn en events.

   

  Prijzen...

  • : De eerste 30 spelers online ontvangen van ons 50 gratis diamanten!
  • : De eerste 30 spelers krijgen een hele leuke badge!
  • : Per online lid dat jij via je eigen refferallink kan score krijg jij van ons 10 diamanten.

   

  Meer informatie volgt. Houdt de website goed in de gaten!

   

  :: Het Fubbie team!

  :: Oeh de nieuwe versie wordt steengoed!